Notícies

04/02/2014
El passat dissabte dia 1 de febrer es va fer la presentació, al Castell, del POUM ( Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de la Selva). Aquest projecte té per objectiu dibuixar com serà la Selva d’aquí a 25 anys, per tal que creixi de manera ordenada i coherent. Seguint el procés participatiu, aquesta setmana, s'iniciaran els tallers de participació els quals estan oberts a tots els selvatans i selvatanes.  
01/02/2014
El proper dissabte dia 1 de febrer  a les 18:00h al Castell del Paborde, es durà a terme la sessió de Presentació de l’Informe de l’Avanç del Pla d’Ordenació  Urbanística Municipal (POUM). Amb aquesta,  s’inicia el procés de participació ciutadana que contempla el Projecte, el qual necessita de  la implicació de tots els agents del territori.
26/10/2013
Durant els dies 26 i 27 d’octubre, cap de setmana de la FIRA, s’ha pogut visitar a la primera planta del Castell, l’exposició de  l’Avanç del POUM. En aquesta fase es posarà en marxa el programa de participació ciutadana on es recolliran noves propostes i suggerències que hagin pogut sortir dels tallers de participació que es realitzaran properament.
23/09/2013
El passat 23 de setembre de 2013 es va aprovar, pel Ple de l’Ajuntament  de la Selva del Camp, el document de l’Avanç del POUM. Aquest és un document, que junt als Treballs Previs, són l ’inici de la nova proposta d’ordenació urbanística del municipi.
31/10/2012
Durant els dies 27 i 28 d'octubre, cap de setmana de la Fira de la Selva del Camp, s'ha pogut visitar l'exposició dels Treballs Iinicials del POUM a la segona planta del Castell, amb una considerable afluència de visitants.